› Direct naar:  

Home  Actueel   Buurttafel Binnenstad voor vragen, ondersteuning, praatje én koffie

Buurttafel Binnenstad voor vragen, ondersteuning, praatje én koffie

vrijdag 7 april 2017

Waar kun je een rollator halen en hoe weet je of deze vergoed wordt? Waar moet je zijn als je je wilt inzetten voor de wijk? Hoe zit het met de zorgtoeslag? Wie kan helpen bij het invullen van formulieren?  Inwoners van de binnenstad kunnen vrijblijvend voor vragen en advies op het gebied van financiën, administratie, wonen, opvoeding, werk, vrije tijd, zorg en ondersteuning terecht bij de Buurttafel Binnenstad. 

De kracht van samenwerking
De Buurttafel Binnenstad is een initiatief van sociaal team Binnenstad en De Hoven, Wijkwinkel en Carinova Thuisadministratie. Met de Buurttafel Binnenstad hopen ze het mensen makkelijker te maken om even binnen te lopen en een vraag te stellen. Met de aanwezigheid van een medewerker van het sociaal team, Carinova en Wijkwinkel is veel kennis aan tafel. Maar mensen zijn ook van harte welkom voor een praatje, ideeën voor de binnenstad of gewoon een kop koffie. 

Openingstijden
De Buurtafel Binnenstad is geopend iedere donderdagmiddag van 13.30-15.30 uur in de Bibliotheek Centrum op de eerste verdieping. Buiten deze tijden kunnen mensen met hun vragen terecht bij de Wijkwinkel Centrum, Brink 70. Voor openingstijden zie www.wijkwinkeldeventer.nl of via tel. 0570-675704 of email wijkwinkel@obdeventer.nl

Terug
Achtergrondfoto