› Direct naar:  

Home  Actueel   Buurtstation ‘Wijk 16’ geopend!

Buurtstation ‘Wijk 16’ geopend!

donderdag 7 september 2017

In Wijk 16 is het Buurtstation geopend! Hier worden dagactiviteiten voor senioren uit de wijk georganiseerd in de nieuwe aanbouw van het gebouw van de Buurt- en speeltuinvereniging Wijk 16 aan de Zutphenselaan 18.

De activiteiten zijn bedoeld voor wijkbewoners (senioren, bewoners die lang thuis zijn, partners van mantelzorgers) die het fijn vinden om één of twee dagdelen in de week met andere bewoners uit de wijk door te brengen en/of mee te doen aan activiteiten. Professionele begeleiders zijn aanwezig.

De dagactiviteiten vinden plaats op dinsdag en donderdag tussen 9.30 en 16.30 uur. Naar wens kan meegedaan worden aan creatieve, bewegings- en spelactiviteiten. Om 12.30 uur is er dan een lunch en wordt er samen gegeten.

Hoe kunt u meedoen?
Er is plaats voor 20 wijkbewoners en de eerste keer vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Bewoners die gebruik willen maken van de dagactiviteiten kunnen contact opnemen via tel.nr. 0570-624464 of stuur een email naar wijk16@home.nl. Of via het sociaal team binnenstad/de Hoven: 
binnenstad@socialeteamsdeventer.nl of tel.nr.  14 0570. Gewoon binnenlopen voor een kopje koffie mag ook!
Website: www.wijk16.nl en Facebook: wijk16 uw buurtstation.

Terug
Achtergrondfoto