› Direct naar:  

Home  Actueel   Carinova Talent Match Day in de zorg

Carinova Talent Match Day in de zorg

dinsdag 23 januari 2018

Op vrijdagmiddag16 februari organiseert Carinova samen met ROC Landstede, ROC Aventus, ROC van Twente, Deltion College, Hoornbeeck College en Alfa College een Talent Match Day. 

Carinova organiseert deze middag om de kracht van Carinova, het bieden van goede zorg, te verbinden aan het talent van alle studenten verzorgende 3-IG  uit de regio, die dit jaar hun diploma halen. Er is een interessante en uitdagende middag samengesteld bestaande uit verschillende workshops. Tevens is er een mogelijkheid om samen met een Carinova professional persoonlijk een ‘kijkje’ te nemen in de praktijk.

Speeddate
Tijdens de middag zijn er ook mogelijkheden voor een ‘speeddate’ met personeelszaken. Dan wordt direct nagegaan of er een match is tussen het talent van de student en Carinova. Het resultaat kan zijn een aanbod op maat.

Revalidatie en dementie
Het programma wordt aangeboden op vrijdag 16 februari, van 13.30 – 16.30 uur, op de Sint Jozeflocatie aan het st. Jozefplein 1 te Deventer. De workshops hebben als thema revalidatie en dementie. Daarnaast kan men meelopen met een medewerker van Carinova en deelnemen aan de speeddate.

Er is plaats voor in totaal 50 studenten verzorgende 3-IG. Aanmelding kan via: matchpunt@carinova.

Terug
Achtergrondfoto