› Direct naar:  

Home  Actueel   Alzheimer Café:Wat moet ik doen als ik merk dat mijn geheugen me in de steek laat?

Alzheimer Café:Wat moet ik doen als ik merk dat mijn geheugen me in de steek laat?

dinsdag 13 maart 2018

Alheimercafé voor mantelzorgers en naasten van mensen met een vorm van dementie. Thema van de avond is: 'Wat moet ik doen als ik merk dat mijn geheugen me in de steek laat?'

Waarom zie je zoveel verschillen bij mensen met dementie? Welke vormen zijn er zoal? Is het eigenlijk zinvol om dat te weten? Wat betekent het voor mij en mijn gezin in het dagelijks leven? Durf ik nog boodschappen te doen en waar dan? Hoe gaat u om met al deze vragen, en alle andere die u heeft.

De avond begint om 19.30 uur. De zaal is vanaf 19.00 uur open zodat u eerst rustig een kopje koffie of thee kunt drinken. De toegang is gratis, evenals de parkeergelegenheid.

Wat is het Alzheimer Café?
Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten kunnen met elkaar praten over wat ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp- en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Het programma duurt ongeveer twee uur. In Deventer is er in principe iedere derde maandag van de maand een Alzheimer Café. Het Alzheimer Café wordt ondersteund door Zorggroep Solis, Carinova, Dimence, Raster/Focus en Alzheimer Nederland.

Om te noteren
Het volgende Alzheimer Café is op 16 april: Een dementievriendelijke woon en leefwijk. 

Terug
Achtergrondfoto