› Direct naar:  

Home  Actueel   Wie maakt HET VERSCHIL in Deventer?

Wie maakt HET VERSCHIL in Deventer?

dinsdag 13 maart 2018

Wat is Het Verschil?
‘Het Verschil’ zoekt een persoon én een organisatie uit de gemeente Deventer die in 2018 het verschil maakt. We zoeken mensen die er aan bijdragen dat iedereen in Deventer gelijke kansen krijgt en gelijk behandeld wordt. Zodat iedereen echt mee kan doen!

Een prijs voor wie het verschil maakt
Die persoon en die organisatie wil Het Verschil in het zonnetje zetten met de diversiteitsprijs Het Verschil. De winnaars ontvangen een kunstwerk en de mogelijkheid om een activiteit op het gebied van Beter Samen Leven met 500 euro te ondersteunen.

Voordragen
1. Draag vóór 16 maart 2018 een persoon of organisatie voor.
Dat kan door :
- het onderstaand formulier ingevuld op te sturen naar Etty Hillesum Centrum, Antwoordnummer 862, 7400 WB Deventer , of
- het digitale formulier in te vullen op www.hetverschildeventer.nl, of
- te bellen op maandag, dinsdag of donderdag naar het Etty Hillesum Centrum 0570-641003 (vraag naar Gerja Meima). 

Jury en uitreiking
De vijfkoppige jury bepaalt wie de winnaar is van de prijs. De jury bestaat uit Vincent Assink (voorzitter centrale directie Etty Hillesumlyceum), Bep Spa (vertrekkend gemeenteraadslid), Marco Kok (voorzitter MKB Deventer), Johanneke ter Stege (voormalig stadsdichter) en Baran Aydin (nieuw gemeenteraadsid). De prijs wordt uitgereikt op maandag 23 april 2018 om 19.30 in Het Open Hof te Deventer, door wethouder Jan Jaap Kolkman.

Wie zijn wij?
De diversiteitsprijs Het Verschil is een initiatief van de Werkgroep Diversiteit van de Gemeente Deventer. De procedure en de prijsuitreiking worden georganiseerd door een werkgroep bestaand uit het Etty Hillesum Centrum, Amnesty International Deventer en het Meldpunt Discriminatie Deventer. 

Meer informatie en aanmelden: www.hetverschildeventer.nl

Terug
Achtergrondfoto