› Direct naar:  

Home  Actueel   Proefreisje Openbaar Vervoer Deventer

Proefreisje Openbaar Vervoer Deventer

donderdag 15 maart 2018

Binnen het reizen met het openbaar vervoer is er de laatste jaren het één en ander veranderd. Er is een OV-chipkaart nodig of er moet een kaartje gekocht worden bij de kaartautomaat. OV-ambassadeurs merken dat het voor senioren soms lastig is om hier mee om te gaan omdat ze niet weten hoe dit werkt.

Daarom organiseren zij, in opdracht van de provincie, proefreisjes voor senioren waarbij er onder begeleiding van OV-ambassadeurs geoefend kan worden met het reizen in het openbaar vervoer.

Trein en bus
De OV-ambassadeurs kiezen een traject waarbij u met zowel de trein als met de bus reist. Op de stations krijgt u duidelijk uitgelegd hoe u kunt in- en uitchecken met uw  OV-chipkaart en hoe de kaartautomaat werkt. Ook kunt u oefenen u met het laden van reissaldo en het ophalen van verschillende producten, zoals een keuzedag en meereiskorting. 

Datum: Woensdag 4 april 2018
Startplaats en -tijd:  Dit proefreisje vindt in de middag plaats vanuit Deventer. Na aanmelding ontvangt u de exacte opstapplaats en aanvangstijd.
Meenemen: Eigen OV-chipkaart of als u niet in bezit bent van een geldige OV-chipkaart kunt u een eenmalig kaartje kopen. Er wordt op eigen kosten gereisd.
Aanmelden: U kunt zich aanmelden voor dit proefreisje door een e-mail te sturen naar: ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl waarin u aangeeft voor welke datum en plaats u zich aanmeldt en uw naam en telefoonnummer vermeldt. U kunt ook bellen naar 038-4540130 om u aan te melden.

Wilt u meer informatie?
Neemt u dan contact op via:OV-ambassadeurs, p/a  YMCA (uitvoerder project), Peterskampweg 12 8031 LK Zwolle. Tel: 038 4540130 en e-mail: ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl  

Terug
Achtergrondfoto