› Direct naar:  

Colofon

Dit is de website van de Wijkwinkel Deventer

De Wijkwinkel is een informatie- en adviesplatform voor vragen over wonen, welzijn en zorg in de gemeente Deventer.

Centraal contactadres:

Brink 70
7411 BW Deventer
tel. 0570-675704
email: wijkwinkel@obdeventer.nl

Deze responsive website en de mobiele versie zijn tot stand gekomen samen met de gemeente Deventer en de Provincie Overijssel.

 

Sociale Kaart

Een groot aantal organisaties in en om de gemeente Deventer heeft informatie beschikbaar gesteld in de sociale kaart. Die informatie is verwerkt in deze website.

Elkander zorgt ervoor dat de informatie op deze website komt en wordt bijgehouden. E-mailadres: info@elkander.nl.

Teksten

De teksten op deze website zijn verzorgd door Elkander. Het doel van de teksten is om iedereen zo goed mogelijk te informeren, te adviseren en te ondersteunen op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

De inhoud van de teksten is gebaseerd op informatie van professionele instanties en andere betrouwbare bronnen, zoals de Rijksoverheid, het UWV WERKbedrijf, diverse brancheverenigingen en kennis- en thema-instituten.

Elkander beheert en redigeert de teksten 2 keer per jaar. Wijzigingen worden uiteraard direct doorgevoerd. Er wordt continu gestreefd naar het up-to-date houden van de teksten en er worden eventueel nieuwe onderwerpen toegevoegd.

De teksten zijn met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er onjuistheden in staan. Aan deze teksten kunnen geen rechten worden ontleend.

Onjuistheden kunt u melden via: info@elkander.nl.

Websiteleverancier

Elkander

De Mudden 18
9747 AW Groningen
T 050-2110950
W www.elkander.nl
M info@elkander.nl

Webtechnieken

Content Management Systeem BArt

Proclaimer

Elkander is verantwoordelijk voor de informatie op deze website en voor het doorgeven van informatie vanuit de sociale kaart. U mag dan ook verwachten dat wij de grootst mogelijke zorg besteden aan de juistheid en actualiteit van de informatie.

Als u desondanks toch pagina's tegenkomt waarvan u vermoedt dat deze onjuiste informatie bevatten, verzoeken we u vriendelijk om dit te melden via info@elkander.nl. Alvast bedankt!

Gegevens uit de sociale kaart

De gegevens uit de sociale kaart  zijn afkomstig van heel veel organisaties, zoals de gemeente, de bibliotheek, instellingen, stichtingen, welzijnsorganisaties, etc. Zij zijn dan ook zelf verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van hun eigen gegevens.

Het is de taak van Elkander om de organisaties er regelmatig op te wijzen hun gegevens te controleren en eventueel te actualiseren. Dus mocht u onjuistheden tegenkomen, dan kunt u dit aan ons melden. Desondanks kunnen wij eventuele fouten helaas niet uitsluiten. Om deze reden kunt u De Wijkwinkel en Elkander niet aansprakelijk stellen op basis van informatie op deze sociale kaart.

Gebruiksdoel

Het vermenigvuldigen en verspreiden van informatie op deze website is alleen toegestaan voor organisaties met niet-commerciële doeleinden. Als organisatie moet u hiervoor eerst contact opnemen met Elkander.

Surfgedrag en privacy

Voor de verdere ontwikkeling van deze website en om beter tegemoet te komen aan de informatiebehoefte en het zoekgedrag van de bezoekers, worden bezoekersstatistieken bijgehouden. We kunnen aan de bezoekersstatistieken niet zien wie u bent. U zult dus ook nooit via ons benaderd worden voor marketingdoeleinden.

Gekoppelde internetsites

Wij wijzen u erop dat andere internetsites waarmee u verbinding maakt vanaf deze website, privacybepalingen kunnen bevatten die afwijken van de bepalingen die hier zijn vermeld. Uiteraard proberen wij u naar de beste internetsites te verwijzen. Wanneer u twijfelt aan de kwaliteit van een internetsite, dan kunt u dit aan ons melden. Wij zullen dan overwegen de internetlink naar die site te verwijderen.

Afhandeling e-mail door de Wijkwinkel Deventer

Op deze website kunt u via een contactformulier of via de e-mail vragen stellen aan de Wijkwinkel Deventer. De Wijkwinkel is verantwoordelijk voor de afhandeling van deze e-mails en probeert dan ook zo goed mogelijk uw vragen te beantwoorden. Maar de Wijkwinkel sluit echter iedere aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit elektronische verzending van informatie.

Design Website

Het grafisch ontwerp van deze website is verzorgd door Monique van Meel. Het copyright van het ontwerp ligt bij de Wijkwinkel.

Achtergrondfoto